Teksten om uit te nodigen en te feliciteren voor 40e verjaardag

Hier vind je teksten voor verschillende soorten verjaardagen. Dit is vooral handig als je even niet zo snel weet met welke woorden je mensen moet uitnodigen voor je veertigste verjaardag. De teksten zijn geschikt voor zowel formele als informele verjaardagen.

Uitnodigende teksten voor een 40e verjaardag:

Het leven begint als je 40 wordt! Kom ook naar de (weder)geboorte van [naam] en vier dit met ons mee. Het feestje wordt gehouden op [datum] om [tijd] te [locatie]. Wij zorgen voor muziek en een lekkere barbecue.

100% (1x)
evaluatie

[naam] wordt 40 jaar en dat gaan we uitgebreid vieren. Kom ook op [datum] om [tijd] naar [locatie], zodat we samen kunnen proosten op nog vele gezonde jaren. Onder het genot van een hapje en een drankje is er volop gelegenheid om de jarige zelf te feliciteren.

60% (1x)
evaluatie

Hieperdepiep Hoera! [naam] wordt 40 jaar en daarom gaan we hem/haar verrassen met een Surprise Party. Stof je stembanden vast af, breng een leuk cadeautje mee en we zien je graag op [datum], om [tijd] bij de jarige thuis. Enne… mondje dicht tegen de aanstaande veertiger.

evaluatie

40 jaar geleden, zo moet je weten
Werd [naam] in de wieg gesmeten
Kom ook op [datum] om [tijd] om dit te vieren
Dan gaan wij vast [locatie] versieren

evaluatie

Hieperdepiep Hoera! We vieren een feestje, want [naam] wordt 40 jaar. Kom je deze mijlpaal ook meevieren? Het feestje wordt gehouden op [datum] te [locatie]. Je bent van harte welkom vanaf [tijd]. En neem je ook allemaal een foto mee met een dierbare herinnering aan de jarige?

evaluatie

Op XX vier ik, XX, alweer mijn 40e verjaardag. Deze mijlpaal wil ik niet stilletjes voorbij laten gaan en daarom nodig ik je uit voor een borrel en een hapje in restaurant XX vanaf 16.00 uur. Graag hoor ik of je wel of niet aanwezig bent.

evaluatie

Jij bent dé uitverkorene die op mijn verjaardag aanwezig mag zijn op XX. Kom met een lege maag, want met mooi weer gaan we bbq-en! Vanaf 17.00 uur ben je welkom.

evaluatie

Tsja, dan word je 40. Ben ik dan te oud om nog een zwemfeestje te geven of te gaan koekhappen? Het is een verassing wat we gaan doen! Ik nodig je uit om op XX om 16.00 uur bij mij aanwezig te zijn. P.S. neem je je zwemkleding mee? ;)

evaluatie

40 jaar, dat is toch wel de leeftijd dat ik me volwassen zou moeten voelen. Om te vieren dat ik dan nu écht écht volwassen ga worden, nodig ik jou uit op XX voor een borrel en een hapje bij mij thuis vanaf 20.00 uur!

evaluatie

Op XX wordt XX alweer 40 jaar! Wij vinden dat we die dag niet zomaar stilletjes voorbij kunnen laten gaan. We willen jou uitnodigen om op XX bij restaurant XX om 19.00 uur aanwezig te zijn. Wat zal dat een verassing zijn voor XX!

evaluatie