De beste berichten voor 40e verjaardag

40 worden is toch wel een kleine mijlpaal in een mensenleven. Als je vrienden, familieleden of je partner deze mijlpaal heeft bereikt, dan is een mooie, hartelijke wens een lieve manier om ze te feliciteren. Laat je inspireren door onze wensen en stuur een lieve felicitatie aan de kersverse 40-iger die jou zo na staat.

De mooiste wensen voor 40e verjaardag:

40 jaar, het is maar een getal, voor mij ben je gewoon de liefste van al. Hartelijke gelukswensen!

100% (2x)
evaluatie

Als jij een kamer binnen komt, begint iedereen automatisch te stralen. Vandaag, op je 40e verjaardag zul jij gaan stralen! Geniet van alle liefde die je gegeven wordt. Gefeliciteerd en een hele mooie dag toegewenst!

100% (1x)
evaluatie

40 jaar, lieve man/vrouw met je mooie lach, ik wens je een hele gezellige dag. Heel hartelijk gefeliciteerd!

evaluatie

Je bent alweer 40 jaar, maar dat kan mij niet schelen, je bent voor mij namelijk die ene uit zovelen. Heel veel liefs!

evaluatie

Topfit en toch al 40 jaar, hoe krijg je dat toch voor elkaar? Gefeliciteerd!

evaluatie

40 jaar en lekker sportief, je bent mijn eigen hartendief. Van harte gefeliciteerd!

evaluatie

Lieve vriendin, al jaren geniet ik van jouw liefde, humor en zorgzaamheid. En vandaag, nu je 40 bent geworden, wil ik jou liefde geven die je hebt verdiend! Gefeliciteerd schat!

evaluatie

De afgelopen jaren heb jij me bij gestaan in zware tijden. Nu is het tijd dat jij eens in het zonnetje komt te staan! Je 40e verjaardag is dé perfecte dag om daar eens bij stil te staan. Geen zorgen, maar laat je verzorgen! Gefeliciteerd!

evaluatie

Het leven gaat met vallen en opstaan. De afgelopen jaren heb jij me vaak geholpen om weer op te staan. Jouw 40e verjaardag gaan we heel groots vieren, want jij hebt het als geen ander verdiend!

evaluatie

Vandaag, op je 40e dag is een uitstekende dag dat je al je zorgen eens opzij zet. Laat je in de watten leggen door je familie en vrienden. Jouw verjaardag is dé dag dat we allemaal stilstaan bij hoe fantastisch jij wel niet bent. Gefeliciteerd!

evaluatie