Wensen voor vrouwen hun 40e verjaardag

Vrouwen horen graag dat ze mooi of lief zijn. Geschikte teksten voor vrouwen kun je hier vinden. Deze teksten zijn van toepassing op hun veertigste verjaardagen. Op een veertigste verjaardag van een vrouw wil je haar het liefste vertellen dat ze er geen jaartje ouder eruit ziet. Daarnaast kan je hen ook de liefste verjaardagswensen doen met de teksten die je op deze pagina kunt vinden.

Ideeën voor wensen vrouwen hun 40e verjaardag:

Lieve schat, vandaag is het jouw dag. 40 jaar is een mooie leeftijd, maar zeker niet het einde. Vier je leven en geniet van iedere dag die nog komen gaat.

100% (2x)
evaluatie

Wanneer vrouwen 40 worden dan zijn zij op hun mooist
Sexy, vrouwelijk en altijd zoetgevooisd
Stralend door het leven, gerijpt als goede wijn
Daarom is het leuker om een vrouw te zijn
Van harte gefeliciteerd

100% (1x)
evaluatie

Lief en leed hebben wij gedeeld de afgelopen jaren. Nu heb jij de 40 bereikt, een wijze leeftijd. Vier het groots, want het is een prachtleeftijd en ik kan het zeggen. Gefeliciteerd XX!

70% (2x)
evaluatie

Schoonheidstips voor de veertiger:
- maak je geen zorgen over rimpels, want daar krijg je rimpels van
- lipgloss is niet alleen voor kleine meisjes, laat je lippen stralen
- blijf jezelf, daar blijf je jong van
- grijze haren? Niet te zien met een kleurtje in het haar
Van harte gefeliciteerd.

40% (1x)
evaluatie

Het leven begint bij 40 wordt er altijd gezegd, dus van harte gefeliciteerd met je wedergeboorte. Als vrouw ga je extra pieken na je 40ste, dus geniet heerlijk van deze nieuwe fase in je leven.

evaluatie

Een rimpeltje hier, een kraaienpootje daar
Dat is allemaal niet zo raar
Jij zit gewoon heerlijk in je vel
Maar dat weet je wel
Je bent 40 geworden, een mooie leeftijd
Voor mij blijf je altijd een jonge meid
Van harte gefeliciteerd

evaluatie

Wat is de wereld soms toch oneerlijk verdeeld. Takelen de meeste vrouwen af na hun 30e, jij lijkt elk jaar alleen maar mooier te worden! Ga je nou eindelijk eens je geheim met mij delen? Gefeliciteerd met je 40e!

evaluatie

Als er iemand binnen onze vriendinnengroep altijd voor een ander klaar staat, dan ben jij het wel. Je viert je 40e verjaardag groots en dat lijkt mij een goed moment dat jij eens in het zonnetje gaat staan. Geniet van deze mooie dag!

evaluatie

Gefeliciteerd XX met alweer je 40e verjaardag! Ik ben er trots op dat ik al zoveel jaren jouw vriendin mag zijn. Op nog vele jaren samen lol!

evaluatie

Wat hebben wij gelachen de afgelopen jaren: om blunders, mannen, anekdotes van onze kinderen en ga zo maar door. Ik weet zeker dat wij de komende jaren nog net zo'n plezier gaan hebben. Geniet vandaag van je 40e verjaardag meid!

evaluatie