Verjaardagsgelukwensen met vertraging

We vergeten allemaal wel eens om een dierbare op tijd te feliciteren met zijn of haar verjaardag. Een mooie wens, waarin je oprechte spijt ook verpakt is, kan de dag alsnog redden. Hier vind je inspiratie voor verlate verjaardagswensen met stijl en humor, die je een of twee dagen later nog kunt sturen. U vergat op tijd te feliciteren? Hier zijn enkele tips voor verjaardagswensen met wat vertraging:

Oeps, ik ben te laat, had wat last van griep en stramme spieren, maar ik wil je verjaardag toch echt wel vieren. Van harte gefeliciteerd met het mooie cijfer 40 dat nu zo goed bij je past, ik vind je echt een geweldige gast!

60% (1x)
evaluatie

Oei, 40 jaar, deze mijlpaal was ik vergeten, wat ben ik toch een oen, daarom stuur ik je vandaag een dikke zoen. Van harte gefeliciteerd!

evaluatie

Lieverd, ik kan nu wel brullen, ik heb geen smoes om mijn fout te verhullen. Deze kaart valt veel te laat in jouw brievenbus, maar wel vergezeld van een dikke kus. 40 jaar, mijn gelukwensen!

evaluatie

Waar moet je beginnen als je een mooie wens voor iemand die 40 wordt wilt verzinnen? Mijn gedachten gingen van de midlifecrisis naar ballonnen en bier, en daarom lag deze kaart veel te lang hier. Je moet dus weten, natuurlijk was ik je niet vergeten. Van harte gefeliciteerd met je 40e verjaardag!

evaluatie

Je zult het heus wel weten,
ik was je verjaardag niet vergeten.
Natuurlijk ben ik een domoor,
er kwam weer van alles tussendoor.
Deze felicitatie voor je 40e verjaardag is te laat, maar goed bedoeld,
dus ik hoop dat je je niet beledigd voelt
Proficiat!

evaluatie

Hoe ouder je wordt, des te langzamer je wordt. Het maakt daarom misschien niet heel veel uit dat het kaartje wat later is aangekomen. Mijn excuses natuurlijk, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je 40e! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad.

evaluatie

Oeps, je 40e verjaardag, zo'n belangrijke mijlpaal en dat vergeet ik helemaal! Hoe heb ik die nu langs mij heen kunnen laten gaan? Maar niet minder gemeend natuurlijk, via deze weg wil ik je nog feliciteren met je verjaardag!

evaluatie

Ben ik te laat om je te feliciteren met je 40e verjaardag! Ik moet zeggen dat je het ook wel 'stilletjes' hebt voorbij laten gaan. Toch nog niet helemaal geaccepteerd dat je dan nu toch echt 40 wordt? Hopelijk heb je genoten, gefeliciteerd!

evaluatie

Mijn excuses, ben ik zomaar de belangrijkste dag van dit jaar vergeten: jouw 40e verjaardag! Vergeef me, binnenkort neem ik jou eens lekker mee uiteten en kletsen we weer even bij.

evaluatie

Hoopte je dat ik je 40e verjaardag zou vergeten? Helaas, het is dan wel iets te laat, maar beter dit dan niets! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad. Gefeliciteerd, binnenkort drinken we er één op.

evaluatie