Korte berichten voor een 40e verjaardag

We feliciteren elkaar steeds vaker via sms'jes. Het is een perfecte manier om een van de eerste te zijn als je de jarige op zijn verjaardag niet ziet, maar toch een persoonlijke felicitatie wilt overbrengen. Sms felicitaties zouden kort moeten zijn en toch de kern van je wens kunnen bevatten. Onze vele voorbeelden kunnen je op weg helpen.

Felicitatie SMS voor 40e verjaardag:

Ik was te laat om nog een kaartje op de bus te doen, dus dan maar via deze weg deze keer. Ik wens je een heel mooie en fijne dag toe vandaag!

100% (1x)
evaluatie

Geen facebook berichtje, geen tweet en geen appje, maar gewoon weer eens een ouderwets smsje om je te feliciteren met je verjaardag!

50% (2x)
evaluatie

Gefeliciteerd 40 jaar, party time...
Lieverd, 40 jaar, van harte met deze mijlpaal, groetjes
Heel hartelijk gefeliciteerd, je bent 40, ik kan niet zonder jouw
lieve schat, kus
Een stralende dag, want je bent nu 40, heel hartelijk gefeliciteerd,
zie je vanavond!
Proost, je bent 40, wees er trots op!

0% (1x)
evaluatie

Met heel mijn hart wens ik jou toe dat jij vandaag in het zonnetje komt te staan. Ga ervan genieten! Van harte gefeliciteerd.

0% (1x)
evaluatie

Klaar voor de grote dag? Vandaag is het dan zover! Jij gaat genieten van je grootse feest voor je 40e verjaardag. Je hebt het verdiend!

0% (1x)
evaluatie

Jouw glimlach en schaterlach, ik word er al blij van als ik ze voor me zie en hoor in mijn gedachten. Op je 40e verjaardag zul jij ongetwijfeld veel gaan lachen en door daar aan te denken voelt het alsof ik er toch een beetje bij kan zijn. Een fijne dag!

evaluatie