40e verjaardag van je moeder of vader? Tips voor de beste felicitaties

Je ouders zijn erg belangrijk in je leven en nu is het zover dat je een goede wens aan hen wilt doen. Welke gelegenheid is hier nou geschikter voor dan een prachtige veertigste verjaardag? Hier zoek je de juiste woorden voor. De wensen die op deze pagina aangegeven staan, zijn geschikt voor ouders die wel van een geintje houden of voor ouders die je op een meer formele manier wilt feliciteren met hun veertigste verjaardag.

Groeten aan de 40e verjaardag van je vader en moeder:

Lieve papa/mama,

Het is dan toch echt zover: je bent 40! Van harte gefeliciteerd. We gaan er met zijn allen een prachtige dag van maken. Laat je lekker verrassen en geniet!

Heel veel liefs,

100% (1x)
evaluatie

Lieve papa/mama,

Van harte gefeliciteerd met je 40ste verjaardag. Op naar de volgende 40 jaar (minstens) vol liefde, plezier en nieuwe dierbare momenten om te koesteren.

Heel veel liefs,

50% (4x)
evaluatie

Lieve papa/mama,

De afgelopen 40 jaar dat je rondloopt op deze aarde heb je veel betekent voor heel veel mensen. Vooral ook voor mij. Je eeuwige geduld en liefde heb ik de laatste tijd best op de proef gesteld. Vandaag ben je jarig en dat gaan we groots vieren. Hierbij toast ik vast op vele mooie jaren in de toekomst.

Heel veel liefs,

0% (1x)
evaluatie

Lieve paps, word je alweer 40 jaar! Ik hoop nog vele jaren van je humor, liefde en zorgen te kunnen genieten. Maar vandaag ga jij genieten, gefeliciteerd!

evaluatie

40 jaar sta jij al klaar voor anderen. De komende 40 jaar mag jij ook meer gaan genieten van de zorgen van anderen. Allerliefste mams, jij hebt het meer dan verdiend!

evaluatie

Lieve papa, je vindt jezelf altijd nog zo jong voelen. Ze zeggen niet voor niets: je bent zo oud als jij jezelf voelt. Dus blijf lekker jezelf want we genieten allemaal van je!

evaluatie