Mopjes en plezier: het beste cadeau voor 40e verjaardag

Felicitaties met een komische knipoog zijn veruit de meest populaire vorm voor verjaardagswensen. Een grappige verjaardagswens voegt een extraatje toe aan de feestelijke sfeer van de dag. Omdat 40-igers nog steeds jong zijn kun je ook gerust grapjes maken over ouder worden. Vind je het moeilijk om zelf iets grappigs te bedenken, blader dan snel door de vele voorbeeldwensen die we hebben verzameld.

Grappige berichten als een grap voor 40e verjaardag:

40 jaar en een kaart vol ballonnen, de rest van je leven is nu begonnen. Geniet ervan!

100% (2x)
evaluatie

Tjsa, dat gaat dan toch ineens best hard hè? Heb je ineens de 40 jaar bereikt! Maar weet je wat? Eigenlijk wordt het leven er alleen maar beter op naarmate je ouder wordt. Gefeliciteerd!

100% (2x)
evaluatie

Congrats met 'alweer' je 40e verjaardag! Vroeger zeiden we altijd dat we niet net zo zouden worden als al die andere 'oude' vrouwen. Toch vraag ik me wel eens af wat daar nu precies van waar is. Anyway, het leven is er niet minder leuk op geworden! Gefeliciteerd met je 40e meid!

100% (2x)
evaluatie

40 jaar, de midlife is nu een feit,
ik wens je een fijne dag met veel gezelligheid.
Geluk gewenst!

95% (4x)
evaluatie

40 jaar, ik stuur je een lach op deze speciale dag. Mijn gelukwensen, geniet ervan!

80% (1x)
evaluatie

'Lang leve de lol!' is wat we altijd zeiden. Nu zijn we misschien oud en wijs genoeg om te zien dat er ook een andere kant is. Maar ons motto blijft er ook gewoon weer de komende 40 jaar! Gefeliciteerd en geniet ervan vandaag.

73.3% (3x)
evaluatie

Nu ben je zo ongeveer wel op de helft van je leven. Gaat de aftakeling dan nu echt beginnen? Welnee joh, met een beetje beweging en met een goed glas wijn, kun jij je levensduur nog wel verdriedubbelen!

60% (2x)
evaluatie

Ze zeggen dat het ongepast is om aan een vrouw haar leeftijd te vragen. Kunnen ze bij jou gerust doen! Wedden dat de meeste denken dat je je 30e verjaardag gaat vieren? Gefeliciteerd meid!

60% (1x)
evaluatie

Een rimpeltje meer, een grijze haar, je bent nu toch echt 40 jaar. Hartelijk gefeliciteerd!

50% (2x)
evaluatie

Ik wens je een feest met veel jolijt, want je 40e verjaardag is nu een feit. Proficiat!

evaluatie