Wordt uw beste vriend 40 jaar? Hier zijn enkele tips waarmee je hem kan feliciteren

Beste vrienden kunnen wel tegen een geintje. Daarom vind je hier de leukste teksten die geschikt zijn voor je beste vriend die zijn veertigste verjaardag viert. Deze teksten zijn ervoor geschikt als je je beste vriend een speciale wens wilt doen met zijn verjaardag en hem er bijvoorbeeld op te wijzen dat hij nu eindelijk volwassen begint te worden.

Enkele ideeën voor de verjaardagsfelicitaties van je beste vriend:

Je bent de liefste/beste veertiger die ik ken. Je staat altijd klaar voor mij als ik je nodig heb. We kennen elkaar misschien nog geen 40 jaar, maar dat halen we nog wel in. Op naar nog veel meer spectaculaire avonturen en heerlijke momenten.

100% (1x)
evaluatie

Tsja en dan ben je 40. Je zei altijd dat als je 40 was, je alles wel voor elkaar zou willen hebben. Als ik de balans op maak, heb je het best goed gedaan of niet? Gefeliciteerd vriend met deze mijlpaal!

80% (1x)
evaluatie

Het is officieel: je bent geen dertiger meer. Er breekt nu een heel nieuw hoofdstuk van je leven aan! En dat wordt vast een heel mooi hoofdstuk. Geniet van je speciale dag. En zie maar zo… je weet nog altijd niet waar de mosterd vandaan komt.

evaluatie

Van harte gefeliciteerd met je 40ste verjaardag. Wauw. Ik kan het bijna niet geloven dat je ouder/jonger bent dan mij. Maak er een spectaculaire verjaardag van. Enne… je leeftijd is slechts een getalletje.

evaluatie

Trouw niet voor je 40 bent, zeggen ze, maar dat heb je allang gedaan. Het leven begint pas bij 40, zeggen ze, daarom heb je de afgelopen jaren eerst levenservaring opgedaan. Ach, zolang je in je hart maar 18 blijft, dan komt alles goed. Van harte gefeliciteerd!

evaluatie

Weet je nog, al die toekomstdromen die we hadden op onze 20e en wat we allemaal zouden hebben bereikt op onze 40e? En weet je wat? We zitten er niet eens zoveel naast. Zullen we ook maar weer toekomstdromen gaan maken voor de komende 20 jaar?

evaluatie

Gefeliciteerd, ouwe vriend van me! Al jaren sta jij als maat elk moment voor me klaar en weet je altijd wijze adviezen te geven. Ik wens je een prachtige dag toe vandaag en ga genieten van alle aandacht die je verdiend hebt.

evaluatie

Ik moet regelmatig nog terug denken aan onze studententijd, lekker onbezonnen en zorgeloos. En eigenlijk zie ik bij jou, zelfs nu je al de 40 hebt bereikt, nog steeds dat zorgeloze leventje. Je bent een voorbeeld voor ons allen!

evaluatie