Ideeën voor bedankingen aan uw verjaardagsgasten

Als jarige wil je jouw familie en vrienden natuurlijk op een leuke manier bedanken voor alle felicitaties en cadeautjes. Of zelfs een verjaardagsfeestje dat ze hebben georganiseerd. Een leuk idee is bijvoorbeeld om een foto van het feest te sturen met een leuk bedank tekstje.

Haal inspiratie uit onze leuke en originele teksten om jouw dierbaren op een mooie wijze te bedanken.

Een paar tips om 'dank u' te zeggen voor het verjaardagsfeestje, de aanwezigheid van de gasten en de geschenken:

Lieve familie en vrienden, op deze manier wil jullie heel erg bedanken voor die fantastische dag op mijn 40e verjaardag! Al die liefde die jullie hebben gegeven, ik word er nog warm van als ik er weer aan terug denk. Bedankt!

100% (1x)
evaluatie

Ik zal het echt bekennen, ik zag tegen de grote 4-0 op, maar dankzij jullie was mijn 40ste verjaardag echt geweldig en helemaal niet erg. Dank jullie wel voor de mooie cadeaus en lieve woorden.

evaluatie

Het leven begint bij 40, mijn wedergeboorte startte goed dankzij de hartverzakking die jullie mij gaven bij binnenkomst. Het was een Surprise Party om nooit te vergeten. Dank je wel voor deze heerlijke avond.

evaluatie

Dank je wel voor het topfeest gisteravond. Ik heb genoten van de cadeaus, de toasts en natuurlijk de hapjes, drankjes en muziek. Ik voelde mij echt helemaal jarig en helemaal 40.

evaluatie

Er was eens een jongen/meisje heel jarig
En misschien is het wat voorbarig
Maar ik trek aan de bel
En ik zeg ‘dank je wel’
Dankzij jullie voel ik mij niet overjarig

evaluatie

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo heel erg uitkeek naar mijn 40e verjaardag. Maar jullie hebben ervoor gezorgd dat het een dag is geworden om niet te vergeten, bedankt daarvoor!

evaluatie

Wat een verrassing, de suprise party die was georganiseerd. Ik heb me de hele dag als een koningin gevoeld en ik wil jou bedanken dat jij hier aan hebt mee gedragen!

evaluatie

Via deze weg wil ik jou bedanken dat je aanwezig was op mijn verjaardag. Het was een dag waar ik naar terug kijk met een warme glimlach. Ik kijk alweer uit naar een volgend feestje!

evaluatie