Super mannelijke verjaardagsgelukwensen

Voor welke man je ook wilt schrijven, de teksten moeten toch iets stoerder zijn. Daarom kan je hier de stoerste maar ook meest geschikte teksten vinden voor mannen die hun veertigste verjaardag vieren. Mannen worden ook een jaartje ouder maar zijn nooit oud genoeg om een goed geschreven verjaardagskaart te ontvangen. Op deze pagina vind je verschillende teksten die geschikt zijn voor leuke wenskaarten voor mannen.

De beste tips voor verjaardagswensen voor mannen die 40 jaar worden:

De 40 jaar bereiken is zo gek nog niet: je bent nog net niet oud genoeg om mooie dingen te moeten laten vallen en je bent precies oud genoeg om serieus te worden genomen. Het beste van twee werelden. Gefeliciteerd met deze mijlpaal!

92% (5x)
evaluatie

Hier volgt een huishoudelijke mededeling voor [naam]:
…je bent vandaag 40 geworden
…je hebt blauwe pilletjes nodig om nog de hele nacht door te gaan
…alles gaat een beetje meer hangen
…middagdutjes horen bij de leeftijd
…maar gelukkig hebben we bier om dat allemaal te vergeten!
Van harte gefeliciteerd

86.7% (3x)
evaluatie

Van harte gefeliciteerd met je 18de verjaardag plus inmiddels 22 jaar levenservaring. Blijf altijd dezelfde gozer en laat je niet verleiden tot volwassen worden. Zelfs al ga je nu in pak naar je werk.

60% (1x)
evaluatie

We hebben samen gelachen, gehuild en gedronken. Ik bestel dat recept ook weer voor de komende 40 jaar. Jij ook? Op jou, proost!

50% (2x)
evaluatie

Als ik een biertje had voor alle dingen die we hebben meegemaakt de afgelopen jaren, dan was mijn bierbuik groter dan jouw leeftijd. 40 jaar alweer. Van harte gefeliciteerd. Op naar nog vele biertjes erbij.

evaluatie

Vandaag ben je 40 jaar geworden dus…
…drinken we 40 bier
…eten we 40 steaks
…versieren we 40 vrouwen
En morgen… morgen voelen we ons 120! Van harte gefeliciteerd.

evaluatie

Ik weet dat je niet veel geeft om leeftijd
Daarom zeggen we het nog maar eens een keer
Je bent vandaag dus 40 jaren oud geworden
Zo, weet je dat ook weer!

evaluatie

Vroeger, toen we jong waren draaide het leven om voetbal, bier en vrouwen. Nu nog wel, maar nu om het voetbal van je zoon, één biertje op zaterdagavond en je eigen vrouw. Goed gedaan kerel, zo te zien heb je het op je 40e prima voor mekaar!

evaluatie

Zo, wat gaat de tijd toch snel. Ik kan me nog herinneren dat we vroeger de vervelendste jongetjes waren op school. Dat is nu toch wel anders, zeker nu jij de leeftijd van 40 hebt bereikt! Tijd om serieus te worden? Welnee, gefeliciteerd ouwe!

evaluatie

Wist je dat veel mannen door vrouwen als aantrekkelijker ervaren worden naarmate ze ouder worden? Zo slecht is het dus niet om de 40 te bereiken. Ga genieten van alle vrouwelijke aandacht die je de komende jaren krijgt jongen!

evaluatie